Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πιτσάκια

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 κουτάκι ζύμη για πίτσα
  • 2 φέτες γαλοπούλα
  • 1 φέτα μπέικον
  • 2 φέτες ντομάτα
  • 1 φέτα κρεμμύδι
  • 1 φέτα πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φέτα κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • ½ φλιτζάνι κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 2 κουταλιές τριμμένη φέτα
  • 4 κουταλάκια ketchup Light

Ξεκινάμε!

  • 1 Άπλωσε τη ζύμη σε λαδόκολλα και κόψ’ τη με κουπ-πατ σε ό,τι σχήμα θέλεις –μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.
  • 2 Βάλε τα δημιουργήματά σου σε ένα ταψάκι και ψήσ’ τα για 4-5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
  • 3 Ωραία, βγάλ’ τα τώρα από το φούρνο και πάνω στο καθένα άπλωσε από 1 κουταλάκι ketchup
    και τα υπόλοιπα υλικά, ανάλογα πάλι με τα γούστα σου –αυτό θα πει δημιουργική μαγειρική!
  • 4 Συνέχισε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά, προσθέτοντας τα τυριά για να γκρατιναριστούν, και σέρβιρε.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου